top of page

INFORMATIVNI PANOJI

stojalo_s_paneli_

Informativni pano je končna oblika izdelave panoramske karte, ki obiskovalcem sporoča, da so dobrodošli, saj je poskrbljeno za njihovo dobro počutje.

 

Turiste in ostale obiskovalce seznanimo, informiramo, na preprost in prijazen način, kaj vse lahko doživijo v okolju, kjer se nahajajo. 

Panoje običajno postavimo v središča mest, oziroma najbolj obiskane točke. Pri velikih povečavah se tako vidijo vse majhne podrobnosti.​​ Namenjeni so turistom, kolesarjem, pohodnikom ...​​

Izdelamo jih v poljubni velikosti. Običajna dimenzija panojev je 250 x 150 cm, lahko pa velikost prilagajamo potrebam in možnostim naročnika.

 

Informativno vsebino, informacije, natisnemo na posebno folijo in jo kaširamo na dibond aluminijasto ploščo, debeline 3 mm.​​

 

Povdarek dajemo kvaliteti, saj vam za vsak informativni pano jamčimo 5 letno garancijo na vse vremenske vplive. Naši panoji pa v praksi opravljajo svojo funkcijo tudi več kot 10 let.​​

Poleg izdelave panoramske karte in informativnega panoja / table, vam izdelamo tudi lesena ali železna stojala poljubnih oblik, ki jih dogovorimo in uskladimo z lokalnimi posebnostmi okolja, kjer tablo postavimo.

Vsak prostor ima svojo bogato kulturno dediščino in vsako stojalo prilagodimo okolju, kjer se le ta nahaja.

TIPI STOJAL

Leseno_stojalo.png

Leseno dvonožno stojalo izdelano iz slovenskega macesna. Posamezni steber meri 220 cm v višino, širina stebra je 10, globina pa 20 cm.


Stojalo ima v podnožju vroče cinkano konstrukcijo, dobavljivo v vseh RAL barvnih odtenkih. Omogočamo tudi lasersko vgraviran logotip občine oziroma destinacije.


Stojalo omogoča montažo dvostranske table.

TIP 1: Leseno stojalo

Kovinsko_stojalo_2.png

Kovinsko dvonožno stojalo izdelano iz kovinske konstrukcije, vroče cinkano in prašno barvano. Posamezni steber meri 220 cm v višino, širina stebra je 10, globina pa 20 cm.

Stojalo je dobavljivo v vseh RAL barvnih odtenkih. Omogočamo tudi lasersko vgraviran logotip občine oziroma destinacije v sam okvir.

Stojalo omogoča montažo dvostranske table.

TIP 2: Kovinsko stojalo

Moderno_stojalo.png

Moderno, kovinsko-leseno, dvonožno stojalo izdelano iz kovinske konstrukcije, vroče cinkano in prašno barvano. Stojalu je dodana prečka iz macesnovega lesa debeline 10x10 cm.


Posamezni steber meri 220 cm v višino, širina stebra je 10, globina pa 20 cm.


Stojalo je dobavljivo v vseh RAL barvnih odtenkih. Omogočen je tudi lasersko vgraviran logotip občine oziroma destinacije.


Stojalo omogoča montažo dvostranske table.

TIP 3: Moderno stojalo

Po Sloveniji smo postavili preko 200 informativnih panojev / tabel v sama središča mest, oziroma na najbolj obiskane točke.

To nas uvršča v sam vrh izdelovanja in izkušenosti pri postavitvah.

bottom of page