INFORMATIVNI PANOJI

stojalo_senca.png

Informativni pano je končna oblika izdelave panoramske karte, ki obiskovalcem sporoča, da so dobrodošli, saj je poskrbljeno za njihovo dobro počutje.

 

Turiste in ostale obiskovalce seznanimo, informiramo, na preprost in prijazen način, kaj vse lahko doživijo v okolju, kjer se nahajajo. 

Panoje običajno postavimo v središča mest, oziroma najbolj obiskane točke. Pri velikih povečavah se tako vidijo vse majhne podrobnosti.​​ Namenjeni so turistom, kolesarjem, pohodnikom ...​​

Izdelamo jih v poljubni velikosti. Običajna dimenzija panojev je 300 x 150 cm, lahko pa velikost prilagajamo potrebam in možnostim naročnika.

 

Informativno vsebino, informacije, natisnemo na posebno folijo in jo kaširamo na dibond aluminijasto ploščo, debeline 2,5 mm.​​

 

Povdarek dajemo kvaliteti, saj vam za vsak informativni pano jamčimo 5 letno garancijo na vse vremenske vplive. Naši panoji pa v praksi opravljajo svojo funkcijo tudi več kot 10 let.​​

Poleg izdelave panoramske karte in informativnega panoja / table, vam izdelamo tudi lesena ali železna stojala poljubnih oblik, ki jih dogovorimo in uskladimo z lokalnimi posebnostmi okolja, kjer tablo postavimo.

Vsak prostor ima svojo bogato kulturno dediščino in vsako stojalo prilagodimo okolju, kjer se le ta nahaja.

Po Sloveniji smo postavili preko 200 informativnih panojev / tabel v sama središča mest, oziroma na najbolj obiskane točke.

To nas uvršča v sam vrh izdelovanja in izkušenosti pri postavitvah.