top of page
POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta pravilnik o zasebnosti ureja vašo uporabo programske aplikacije Škratek Bergmandeljc, ki jo je ustvarilo podjetje Panorama, Peter Simončič s.p.. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen 13. septembra 2020. Če moramo spremeniti svojo politiko zasebnosti iz kakršnega koli razloga bomo objavili obvestilo na naši spletni strani ali vlogi.

Podatki, ki jih zbiramo

Aplikacija pridobi podatke, ki jih navedete, ko prenesete aplikacijo. Ne prosimo za registracijo uporabnikov  in zato ne zbiramo, prenašamo ali vzdržujemo osebnih podatkov (Osebno prepoznavni podatki) o vas, kot so vaše ime, naslov, telefonska številka ali e-poštni naslov.

Aplikacija lahko zahteva dostop do dovoljenja za uporabo kamere.

Otroci

Aplikacije ne uporabljamo za zavestno pridobivanje podatkov ali trženje otrokom, mlajšim od 13 let, v skladu z Zakonom o varstvu zasebnosti otrok na spletu (COPPA). Če starš ali skrbnik izve, da nam je njegov otrok posredoval informacije brez njihovega soglasja, se mora obrniti na nač naslov: panorama.peter@siol.net

Hramba podatkov

Iz strežnika prek namenske aplikacije za upravljanje s to bazo se ne pošiljajo nobeni podatki.

Občutljivi podatki

Občutljivih podatkov ne zbiramo.

 

Pozivamo vas, da nam ne posredujete ali nam razkrivate kakršnihkoli občutljivih osebnih podatkov bodisi preko storitev družbe ali kako drugače.

Spremembe Politike zasebnosti

PANORAMA lahko to Politiko zasebnosti spremeni.

 

Za informacijo o tem, kdaj je bila Politika nazadnje spremenjena, prosimo, da pogledate datum veljavnosti na dnu dokumenta. Kakršnakoli sprememba velja od dneva javne objave spremenjene Politike zasebnosti na spletni strani panoramske-karte.si

Kontakt za pritožbe ali informacije v zvezi z našo Politiko zasebnosti

Pišete nam lahko na elektronski naslov: panorama.peter@siol.net

bottom of page